Om oss

Anne Langsveen

Anne Langsveen
Fysioterapeut

Anne Langsveen

ONLINE BOOKING


Priser:

Første konsultasjon: 800,-
Diagnostisk ultralyd 990,-
Behandling: 590,-
Trykkbølge: 750,-
Spesialtilpassede innleggssåler: 1990,-

Anne behandler pasienter som har helseforsikring. Time som du ikke har møtt til må betales i sin helhet. Timen må avbestilles senest 24 timer før. Har du time mandag må denne avbestilles fredag før 12.00


Om meg

Jeg jobber helhetlig og ønsker å se hele deg. Jeg har i løpet av mine 16 år som fysioterapeut erfart at det er viktig at vi sammen lager et opplegg som er mulig for deg å gjennomføre, samt at det er faglig sterkt fra min side. Om det er behandling på benk, trening eller hjemmeøvelser, eller en kombinasjon. Det skal vi klare å løse sammen!

For å lage et optimalt behandlingsforløp er det viktig for meg at jeg har tid til å gjøre en grundig anamnese(intervju) og undersøkelse første gang vi møtes. Jeg bruker ofte ultralyddiagnostikk som supplement i min undersøkelse for å få en så sikker diagnose som mulig.

I min behandling bruker jeg manuelle teknikker på benk, nåler(dry needling) og trykkbølge(rESWT). Jeg jobber aller mest med aktiv behandling og velger alltid det først om det er mulig. 

 

Videreutdannet i slyngetesting og slyngebehandling (neuracmetoden i redcord). Dette bruker jeg om det er mange sammensatte og utfordrende plager, men jeg kan også bruke det til enklere skader/plager og trening. 

 

Spesialkompetanse på føtter. Jeg har sett og behandlet mang en fot og har videreutdannelse på å lage dynamiske innleggssåler. De er spesiallaget til hver enkelt fot og før jeg justerer opp ett sålepar til deg gjøres det i forkant en grundig undersøkelse.

 

Jeg gleder meg alltid til en ny dag på jobb og de utfordringer som møter meg. Jeg vil gjøre mitt aller beste for å skreddersy en behandling for deg som gjør livet ditt litt bedre!

 

Spesielle faglige interesser:

  • Føtter
  • Ultralyddiagnostikk spesielt av fot, men også av kne, skulder, albue og de andre ekstemitetsleddene.
  • Slyngebehandling for kroniske nakker og rygger eller en langvarig hodepine eller musearm.
  • Å forstå deg så det opplegget vi lager sammen blir skikkelig bra for deg!